Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Zorilor din Rucăr

Rucăr, sat Săticul de Sus, str. Săticul De Sus, nr. FN -
Nota 10.0 / 41 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   George Tomescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.05.2023
Excelent. O pensiune foarte frumoasa, gratar, masa de ping-pong, o curte foarte frumoasa cu loc de joaca pentru copii. Nu veti regreta daca ajungeti la aceasta pensiune. Bucataria utilata cu tot ce ai nevoie, vesela, pahare etc. Camerele sunt curate, gazdele prietenoase si va ajuta cu absolut ce aveti nevoie.
   Georgiana din Mioveni
nota: 10
schedule 11.05.2023
Recomand, de 3 ani venim la aceasta cabana.
Gazda foarte primitoare si atenta, bucataria complet utilata, camerele si baile curate si dotate cu tot ce ai nevoie, loc de joaca pentru copii, biciclete, trotinete, trambulina. Vom reveni cu siguranta.
Asteptam si ciubarul!
   Dragoș M din Basov
nota: 10
schedule 11.05.2023
Experienta a fost la superlativ! Totul la dispoziție, curățenie desăvârșită, gazde super amabile!
   Irina din Pitesti
nota: 10
schedule 11.05.2023
O locatie minunata, cu gazde minunate unde curatenia este la superlativ. Este de apreciat ca exista la subsolul pensiunii, un loc amenajat cu mese si masa de biliard, unde poti petrece cu muzica la maxim fara a deranja pe cei din cabana care dorm devreme.
   Elena Popescu din București
nota: 10
schedule 11.05.2023
Locație excepțională! Cabana are toate condițiile, căldură, baie la fiecare cameră, living mare la parter, bucătărie mobilata și utilată foarte bine, curte mare, grătar, hamac, loc de joaca pentru copii, leagăn și multe altele, iar proprietarii sunt niste oameni extraordinari. Venim aici de mulți ani și ne simțim de fiecare data extraordinar!!!
   Patrascu Marian din Buftea
nota: 10
schedule 11.05.2023
Pentru noi reprezintă definiția unei cazări excelente la munte. Recomand cu drag, atât gazdele cât și locația. Mergem de când au deschis și in continuare. Curățenia este exemplara. Casa este dotata cu absolut tot ce aveți nevoie, partea de subsol oferă locul de joaca ideal pentru cei mici, cât și cei mari. Recomand cu drag!
   Cristina din Pitesti
nota: 10
schedule 11.05.2023
Am numai cuvinte de lauda incepand cu gazdele, niste oameni de nota 2000, intotdeauna ne-au ajutat daca am avut nevoie de ei. Camerele aerisite, baile dotate cu strictul necesar iar in ceea ce priveste curatenia, nu am ce reprosa. Bucataria este complet utilata, nu ai nevoie de absolut nimic de acasa. Este cabana perfecta pentru familii cu copii ( spatiu de joaca, masa de ping-pong, biliard) cat si pentru grupuri de prieteni. De cativa ani tot la Zorilor venim si nu am schimba locatia pentru nimic. Intr-un cuvant, este perfecta! Multumim, Alexandra!!
   Dragos din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.05.2023
Recomand. Un loc foarte frumos, liniște, curățenie, cu tot ce ai nevoie, ideal pentru familii cu copii, exista loc de joaca, biliard, grătar afara, ne-am simțit foarte bine de câte ori am fost, proprietarii sunt niște oameni de nota 10, recomand cu încredere! Noi mergem in fiecare an aici!
   Vasile Calmatui din București
nota: 10
schedule 11.05.2023
Gazdele sunt minunate. Ne-am simțit foarte bine și cei mari și cei mici. Cabana este echipata cu de toate se încălzește repede și bine. Locația este excelenta. Am făcut grătar, am gătit peste la disc de la păstrăvăria din zona. Am făcut traseu in zona, spre Marele Grohotiș din Piatra Craiului.
poze recenzie
   Jianu Cristi Florentin din Mioveni
nota: 10
schedule 11.05.2023
O cabana de vis și zona extraordinara.
Revenim cu cea mai mare plăcere in fiecare an. Sincer, ne-am abonat. E a 2-a casa, sau mai bine zis, casa de vacanța!
   Catalina din Pitesti
nota: 10
schedule 11.05.2023
Locatia este dotata cu absolut orice ai nevoie, foarte curat totul, de la interiorul pensiunii pana la curtea exterioara.
Alexandra si sotul ei, sunt deosebit de amabili si atenti la nevoile oaseptilor.
Mergem la Cabana Zorilor in fiecare an, incepand cu 2019, si va ramane alegerea noastra pt relaxare.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Alexandra
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alexandra
Telefon: 0751 614 158
Apel
WhatsApp