Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Zorilor din Rucăr

Rucăr, sat Săticul de Sus, str. Săticul De Sus, nr. FN -
Nota 10.0 / 41 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dumitru Ecaterina din Ilfov
nota: 10
schedule 19.10.2024
Rucăr, sat Sătic, pensiune Casa Zorilor; o locație pe care este păcat să o ratezi: curățenie, gazde foarte atente cu nevoile clienților, dornici sa le satisfacă orice dorință, camere primitoare și intime dar cu un aer superb de cabana de munte. Zona foarte aproape de obiective turistice, trasee montane, păstrăvărie, cabana are in dotare și sala unde poți juca diverse jocuri (biliard, ping-pong, etc.) Biciclete, terasa superbă, bucătărie complet utilată, grătar, disc, leagăn, practic cam tot ce ți-ai putea dori pentru a petrece cu prietenii și familia (sunt 5 camere) la aer curat un concediu minunat. Recomand cu siguranță, personal abia aștept următorul concediu la Casa Zorilor!!!
Răspunsul unității:
Multumim! Va asteptam cu drag, sa reveniti!
   Toma Marius din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.10.2024
Nu am cuvinte, pentru mine este ceva de vis. Recomand 100% din orice punct de vedere, eu rezerv si la vara o saptamana, vis de vis. Ca locatie este excelent, camere impecabile, caldura in camere, curatenie, asternuturi excelente, totul super. Cu stima!
Răspunsul unității:
Multumim! Va asteptam cu drag, sa reveniti!
   Mihaela din Crevedia Mare
nota: 10
schedule 17.10.2024
Tocmai am fost, în această locație cu aspect de poveste, am observat cu plăcere renovarea făcută de curând cu toate că nu era absolut necesară, cazarea include absolut toate necesitățile, terasa spațioasă, sală de biliard, tenis de masă, loc de jucat table etc, unde se află și un televizor unde soții noștri au putut urmări meciul fără a deranja doamnele, mulțumesc gazdelor primitoare și discrete pentru tot, ne-am simțit ca la noi acasă.
Răspunsul unității:
Multumim! Va asteptam cu drag, sa reveniti!
   Georgeta Plesa din Pitești
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 23.06.2024.
Am petrecut alături de prieteni, clipe de relaxare la casa de vacanță Zorilor Sătic, unde gazdele ne-au pus la dispoziție tot ce am avut nevoie! Pensiunea este dotată corespunzător, asa că, am avut parte de un sejur plăcut în compania prietenilor! Gazdele primitoare și discrete! Vom reveni cu drag!
   Baicu din Targoviste
nota: 10
schedule 23.06.2024
O cabana foarte frumoasa, dotata cu absolut tot ce ai nevoie. Noi ne-am simțit foarte bine. Este amplasata într-o zona foarte frumoasa și liniștită. Faptul ca am avut la dispoziție toată cabana cu biliard, masa de tenis și chiar biciclete puse la dispoziție de proprietari, a fost extraordinar. Prpprietarii foarte atenți, dispuși sa ne ajute cu orice chiar dacă ei nu stau la locație.
Un week-end foarte reușit cu prietenii și familia!
   Iulian Plesca din Voluntari
nota: 10
schedule 02.04.2024
Foarte frumoasa cabana, utilata completa, zona frumoasa, de asemenea, o oaza de liniste. Am fost 7 adulti si 6 copii, in 5 camere. Capacitatea ideala este de 10 persoane, pentru confort foarte bun. Curatenie ireprosabila. Masa de biliard si de tenis de masa incluse.
   Valentin Deaconu din Mioveni
nota: 10
schedule 26.12.2023
O locatie excelenta, totul perfect pentru cateva zile de liniste si relaxare alaturi de prieteni! Toate conditiile necesare pentru distractie la maxim. Curatenie in camere, peisaj deosebit, foisor, loc de joaca pentru copii, camera pentru adulti cu masa de biliard si de pin-pong.
poze recenzie poze recenzie
   Balanica Ioana din Campulung
nota: 10
schedule 13.09.2023
Locul unde revenim mereu cu mare drag! Gazdele foarte primitoare, curățenie in camere! Cabana este dotata cu tot ce este nevoie pentru un sejur de câteva zile, pentru grupuri de persoane + copii mici! De fiecare data când dorim sa avem parte de întâlniri cu prieteni, am ales și vom alege și pe viitoare aceasta locație!
   Sandel din București
nota: 10
schedule 30.05.2023
Un loc pe care îl consideram ""acasă"", și unde venim de fiecare data cu aceeași plăcere. Este utilata cu tot ce dorești, masina de spalat vase fiind de mare ajutor. Pentru copiii de toate vârstele, e binevenit locul de relaxare cu masa de tenis și biliard.
   Elvis din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.05.2023
Totul este la superlativ, cabana are toate dotările (in bucătărie, la grătar) pentru un weekend relaxant la munte (cu sau fără copii).
La demisol este locul perfect pentru muzica la maxim, nu se aude nimic in cabana.
Cabana Zorilor este locul meu preferat de la munte. Revenim mereu cu drag.
   Mirela din București
nota: 9.83
schedule 18.05.2023
Recomand cu tot dragul aceasta locatie!
Este întreținută cu multa grija de un cuplu tânăr si de fiecare data am fost primiți cu amabilitate, curățenie, confortul "de acasa" si cu disponibilitatea pentru soluții.
Cabana este poziționată intr-o zona cu multa verdeata si liniste unde te poti relaxa in voie.
pentru familiile cu copii exista un spatiu de joaca iar pentru adulți spațiu de biliard, pentru fotbal, volei, balansoare, șezlonguri, gratar si ceaun.
Este un loc in care te poti bucura de priveliste, de odihna iar pentru doamne, vara prinzi cel mai frumos bronz!
   Oana Niculescu din Targoviste
nota: 10
schedule 17.05.2023
Ne-am simtit extraordinar cu ocazia taierii motului fetitei noastre! Locatia este excelenta, curatenia exemplara, gazda minunata si privelistea incantatoare! Va multumim pentru amintirile de neuitat! Cu siguranta o sa revenim pentru ca ne-am simtit foarte bine!
   Ioana din Pitesti
nota: 10
schedule 16.05.2023
Recomand cu incredere. Locatie superba si gazde minunate. Este cabana perfecta pentru familii cu copii cat si pentru grupuri de prieteni. Camere curate cu bai proprii, salon spatios, bucatarie utilata cu tot ce este nevoie, subsolul amenajat cu masa de biliard si masa de ping-pong, o curte foarte frumoasa si spatioasa cu loc de joaca. Revenim cu drag de fiecare data.
   Ioana Butoi din Rucar
nota: 10
schedule 15.05.2023
Locație minunată pentru relaxare și petrecerea timpului alături de oameni dragi! Peisaj de poveste, la poalele Pietrei Craiului, ușor de ajuns cu mașina. Drum asfaltat. Cabana, o bijuterie, e dotată cu tot ce ai nevoie în vacanță. Curtea amenajată cu loc de joaca pentru copii, loc de relaxare pentru adulți, grătar. Gazde primitoare și discrete.
   Simion Alexandra din Campulung
nota: 10
schedule 15.05.2023
Totul este la superlativ! Minunata locatia unde sa petreci un concediu de vis!
Beneficiaza de toate facilitatile unui concediu fara griji. Curatenia este de 10+!
Gazdele sunt de nota 100+!
Pentru familiile cu copii este minunata, spatiu mare, loc de joaca.
Subsolul este absolut minunat. Parintii pot avea diverse activitati (pot juca ping-pong, biliard, pot asculta muzica) fara a deranja copii care sunt in pensiune sau cand acestia dorm.
Recomand cu toata increderea!
   Valentin din Corbeanca
nota: 10
schedule 15.05.2023
Locatie excelenta pentru relaxare. Ai la dispozitie tot ce ai nevoie sa te simti bine. Gazda super ok, peisaje frumoase. Centru de echitație in apropiere si pastravarie. Ai la dispozitie gratar, tuci, vesela de toate felurile. Nu trebuie decat mancare, bautura si prieteni alaturi.
   Marinescu Daniela din București
nota: 10
schedule 15.05.2023
Recomand cu incredere aceasta cabana. Odata ajunsi acolo, nu îți dai seama când trece timpul, totul este minunat. Gazda primitoare, este foarte curat, loc de joaca, liniște, aer curat. La ei găsești tot ce ai nevoie într-o casa. Voi reveni cu mare drag.
   Tanase Doru din București
nota: 10
schedule 15.05.2023
Foarte curat, proprietarii oamenii deosebiți, liniște. Toate condițiile: internet, cablu TV, masa biliard, tenis de masa, grătar, tuci, protap, poziția foarte bună, curte generoasa, terasa, loc joaca pentru copii. Intr-un cuvânt, o locație și o proprietate excelenta din toate punctele de vedere.
   Flori D. din Mioveni
nota: 10
schedule 15.05.2023
Toate facilitatile sunt la superlativ. Curățenie se face zilnic, mâncarea super buna, peisaje mirifice, o adevărată oaza de liniste. Ideal pentru familii cu copii. Loc de parcare, wi-fi, bai proprii la camere, spațiu de fumat amenajat. Gazda este extrem de primitoare si calda.
   Cristina din Pitesti
nota: 10
schedule 15.05.2023
O locație excelentă, priveliște minunată, gazdă primitoare și implicată pentru a avea un confort mai mult decât perfect.
Cabana îți pune la dispoziție toate dotările: curtea și camerele spațioase, grătar+ceaun, trambulina pentru cei mici, leagăn, masa de biliard, masa de ping-pong, wi-Fi.
Recomand cu încredere.
poze recenzie poze recenzie
   Dinu Ionut din Ploiesti
nota: 10
schedule 15.05.2023
Recomand! Gazde minunate, un loc foarte frumos, liniște, curățenie, peisaj, dotată cu tot ceea ce este necesar ideal pentru familii cu copii. Exista un loc de joaca, plus biliard, masa de tenis. Foisorul este dotat cu grătar, disc și toate facilitățile de care ai nevoie. In loc minunat, in care revenim de fiecare data cu mare placere!
   Sorin din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.05.2023
La Cabana Zorilor, totul a fost perfect întotdeauna, curatenie, caldura, apa calda, nu au fost probleme niciodată, raport preț/calitate foarte ok, gazdele foarte primitoare ca de obicei, zona liniștita, oameni de nota 10. Deci, vom reveni cu drag mereu când vom avea ocazia! Mulțumim !
   George Matei din Mioveni
nota: 10
schedule 15.05.2023
Recomand din tot sufletul! Aceasta cabana îți pune la dispoziție chiar mai mult decât ai nevoie! Am petrecut un weekend de vis la ei! Camere confortabile, curatenie tot ce ai nevoie, la ei găsești! Iar pe parte de divertisment/gratar/loc de joaca este minunat, au o gama foarte variata! Va multumesc! Noi o sa revenim cu siguranța!
   Gabriel Joita din Pitesti
nota: 10
schedule 15.05.2023
Excepțional, super gazde, peisaj vis, curat, liniște, distracție, totul perfect. Recomand cu încredere, iarna caldura mare, camere spațioase, grătar, protap, bucătărie complet utilata, disc, lemne la discretie, toate facilitățile, sala jocuri fantastica
   Stefan Mihai din Pitesti
nota: 10
schedule 15.05.2023
Excelent, totul la superlativ, atât cazarea cât și peisajul. Personalul foarte amabil și cabana dotata cu tot ce este necesar! Recomand!
   Denisa din Pitesti
nota: 10
schedule 15.05.2023
Atât locația cât și cabana la superlativ ❤️ condiții extraordinare, multe spații de recreere, bucatarie complet utilată, iar de camere nu mai spun. Personal amabil și dedicat in oferirea tuturor condițiilor pe întreg sejur. O cabana potrivită atât pentru grupuri tinere cât și pentru familii cu copii. Mulțumesc pentru seriozitate ❤️
   Laurentiu Radulescu din Moreni
nota: 10
schedule 14.05.2023
Locație excepțională! Cabana are toate condițiile, căldură, baie la fiecare cameră, living mare la parter, bucătărie mobilata și utilată foarte bine, curte mare, grătar, hamac, loc de joaca pentru copii, leagăn și multe altele, iar proprietarii sunt niste oameni extraordinari. Venim aici de mulți ani și ne simțim de fiecare data extraordinar!!!
   Rădulescu Mihai din Pitesti
nota: 10
schedule 14.05.2023
Am fost de mai multe ori, si iarna dar și vara, ne-am bucurat de tot confortul, gazde primitoare, totul la superlativ, liniște, nu ne-a deranjat nimeni. Am închiriat toată cabana, ne-am simțit extraordinar și cel mai important ca la noi acasă! Vom reveni ori de câte ori vom avea ocazia!
   Sinel din Mioveni
nota: 10
schedule 12.05.2023
Recomand cu incredere,o locatie perfecta pentru un concediu de vis ❤️! Ai tot ce dorești. Curățenie, camerele sunt superbe, pensiune superba niste oameni deosebiți. Cabana Zorilor, o oază de liniște, aici poți sta liniștit cu familia. Recomand Cabana Zorilor!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Catalin Idicliu din Gaesti, Dambovita
nota: 10
schedule 11.05.2023
Totul la superlativ! Camerele impecabile, totul curat; demisolul spatios si curat; in casa se gasesc de la scobitori pana la cabluri de internet. Gazdele sunt exact precum casa, ireprosabil!! Semnal la telefon este afara, in casa putin mai greu dar este, iar internetul este prin fibra si este semnal wi-fi in toata casa. Centrala termica isi face treaba. Foarte cald in casa si nu se pierde caldura deloc.
CONTACT
Alexandra
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alexandra
Telefon: 0751 614 158
Apel
WhatsApp