Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Canaful din Voroneț

Voroneț, aleea Voroneț, nr. 190 bis -
la aproximativ 4.5 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alecu Ionut din Iasi
nota: 10
schedule 11.02.2024
Cabana este într-o zonă foarte frumoasa, de unde poți admira peisaje de vis, foarte bine dotată, cu camere curate și spațioase, într-o zonă liniștită iar gazdele sunt de nota zece și foarte atente la nevoile turiștilor. Nota 10 cu felicitări. Recomand cu căldură un sejur la cabana Canaf.
   Sorin Paveleacu din Prahova
nota: 10
schedule 02.02.2024
O cabană minunatăăăăă. Un interior rustic combinat cu modern și foarte, foarte utilată, dealtfel este singura cabană pictată pe exterior cu motive populare pe care am văzut-o noi în \voroneț. Am petrecut patru zile minunate, chiar dacă a nins și nu am putut urca cu mașina până lângă cabană. Două foișoare utilate, lemne la discreție, sisteme de muzică, televizoare, frigidere, cuptor, mașină de spălat rufe și vase, saltele cu memorie, lenjerii noi, etc. Gazda nu am vazut-o la fata, dar băiatul Ionică, care este acolo în zonă prezent, ne-a ajutat permanent dacă am avut o problemă. Sincer, recomand cu bratele deschise și felicit proprietarul pentru ceea ce ne-a pus la dispoziție.
Cu stimă, familia Pavelescu din Prahova.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă dorim sănătate la toată familia .

   Mirela Moraru din Iasi
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 02.02.2024.
Locatia superba, iar gazda nemaipomenita. Aveti tot ce va trebuie pentru zile de relaxare. Peisaje de vis! Si totul aproape de civilizatie. Cabana este curată, îngrijită și dotată cu cele necesare, corespunde descrierii făcute de proprietar. Gazda a fost ospitalieră și ne-a ajutat cu absolut orice. Vom mai reveni cu siguranță! O experienta care trebuie sa se repete!
   Tudorache Iuliana și Nicușor din Focsani
nota: 10
schedule 03.04.2023
Am vizitat Voronețul și toate mănăstirile din zonă, am fost 3 familii și 2 copiii și am stat la cabana Canaf în perioada 31 martie - 1 si 2 aprilie. Vă pot spune că gazdele sunt deosebit de primitoare și atente la nevoile chiriașilor, chiar dacă nu am avut contact cu dumnealor, comunicarea facând-o prin omul de încredere, domnul Ion, care ne-a stat la dispoziție și ne-a făcut căldură enormă. Cabana Canaf este o cabană minunată, retrasă cu tot ceea ce îți dorești să ai și să faci. Un foisor închis și super utilat, un living cu bucătărie super utilata, modernă, care îți unge privirea cu un televizor enorm și un șemineu cu jocuri de lumini, fiecare dormitor cu baie, televizoare și curățenie maximă. Nouă ne-a plăcut enorm și ne-am distrat în compania unui sistem audio performant, cred că de nuntă, aflat în foisor. În mare, vă pot spune că e un loc retras, unde nu te deranjează nimeni, peisaj mirific de la balcoane, acces la pădure de brazi și ai tot ce îți dorești pentru a te simți bine. Ce ne-a plăcut în mod deosebit, sunt picturile cu motivele populare locale, care te fac să te simți intr-un ținut de poveste. Suntem din Focșani, dar vom reveni la Canaf ( cățelul) în fiecare an și vă recomand tuturor măcar un weekend.
Răspunsul unității:
Mulțumim!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Sebastian Nistor din Iasi
nota: 10
schedule 25.03.2023
Cabana foarte frumoasa, retrasă, dotată și utilată cu absolut tot ceea ce este necesar, atât în bucătărie (aragaz, cuptor, vesela, ustensile, aparat de cafea cu boabe, etc.), cât și în foișorul excelent amenajat (grătar, plita, sistem audio impecabil, ustensile, etc.). Gazda excelenta, primitoare, care s-a asigurat in cel mai mic detaliu de toate cele necesare noua pentru a ne simți foarte bine. Căldura în camere, confort maxim. Am fost 8 persoane in perioada 16-19.03.2023 când am prins și un weekend însorit. In spatele cabanei este un deal unde poți sta la iarba verde și poți servi cafeaua la razele soarelui (și nu numai cafeaua), admirând o priveliște minunată asupra zonei. Living spațios dotat cu un televizor imens și cu un sistem audio, balcon la living.
Recomand pentru că este o oaza de liniște, nu te deranjezeaza nimeni și sincer te poți recreea in adevăratul sens al cuvântului.
Răspunsul unității:
Mulțumim!
   Monica din Iasi
nota: 10
schedule 25.02.2023
Conditii foarte bune. Cald in camere, foisor dotat cu tot ce e necesar. Grija gazdelor pentru confortul turistilor a fost deosebita, s-au asigurat in permanenta ca avem tot ce e necesar. Personal la locatie, disponibil la orice ora. Vom reveni, recomandam, cu drag (grup 10 persoane).
Răspunsul unității:
Mulțumim!
   Trofin Florica și Mihai din Vaslui
nota: 10
schedule 19.02.2023
Am avut ocazia să stăm în căbănuța Canaf două nopți, 10/11 februarie, ocazie cu care am prins zăpadă și am vizitat unele obiective minunate. Cabană retrasă, frumoasă, curată și foarte primitoare. Combinația dintre rustic și modern ne-a făcut să ne simțim foarte bine și cartofii pe plită pe care i-am făcut în foișor au fost minunați. Cabana și foișorul sunt utilate, doar să fiți buni bucătari. Vă recomand, cu mare încredere.
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm!
   Mixalhs Antoniadis din Salonik
nota: 10
schedule 25.01.2023
Cabana kanaf ένα νέο καινούριο αριστούργημα στα βουνά voronet. Φοβερή εξηπηρετηση,καταπληκτικό μέρος,χαμηλές τιμές. Οι άνθρωποι εδώ είναι φιλόξενοι και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Μια εναλλακτική πρόταση αντί για θάλασσα. Θα έρθω και το καλοκαίρι. Forte fromos.
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm!
poze recenzie poze recenzie
   Alecu Ionut din Iasi
nota: 10
schedule 10.01.2023
Locație foarte frumoasă. Cabana nouă, cu toate utilitățile, aproape de mănăstirea voroneț, de pârtia și telescaunul soimul. Am petrecut un weekend minunat alături de prieteni. Recomand, cu încredere, pentru ospitalitatea gazdelor și priveliștea minunată și curățenia ireproșabilă.
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm!
   Coman Ioan din Galati
nota: 10
schedule 08.01.2023
Pot să vă mărturisesc că m-am simțit minunat. O cabană super făină, care îți pune la dispoziție tot ce vrei. O cabană super curată, combinat rusticul cu aparatura modernă, super utilată, cu loc amenajat într-un foisor mare, închis, utilat, domnul Vasile un om minunat și, cu siguranță, voi reveni în fiecare an. Merită să o vizitați.
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm!
   Camelia Nedelcu din Iasi
nota: 10
schedule 06.01.2023
Locatie excelenta, foarte curat, gazde foarte primitoare, atente la nevoile turiștilor.
Camerele sunt decorate pornind de la tradițiile locale, îmbină elemente decorative florale, totul cu atenție deosebită la detalii. Până și lenjeria este asortată cu specificul camerei. Paturile sunt confortabile. Bucătăria comună este foarte modernă și echipată cu tot ce este necesar unei bucătării moderne, există și grătar exterior. Ai tot ce iti trebuie la dispozitie! Curățenie si peisaj încântător! Recomand, cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm!
   Stroe Camelia Elena din Roman
nota: 10
schedule 05.01.2023
Am făcut Crăciunul în 2021, nu era terminată cabana și am închiriat parterul (superb). M-am simțit minunat cu familia în această cabană și am prins zăpadă. Eu recomand, cu mare drag, retras, frumos, liniște, curățenie, nu te deranjează proprietarul și ai ce vizita în zonă. (nota mea este 10).
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm!
CONTACT
Pilat Emi
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Pilat Emi
Telefon: 0751 027 889
Apel
WhatsApp