Situata la intrarea in localitatea Varfu Dealului, judetul Suceava, la intretaierea drumurilor turistice dintre Manastirile Putna, Sucevita si Voronet Pensiunea `diva` va ofera posibilitatea de a respira aerul ozonat al magnificului peisaj bucovinean.
Aici in sat vei descoperi pensiunea Diva***, care va deveni ” casa ta departe de casa”, locul unde sa te relaxezi si sa te bucuri de un peisaj specific zonelor de deal si munte, care si-a pastrat puritatea si farmecul pe care-l cauti mereu in clipele tale de vacanta.
Frumusetea si linistea locului emana un aer vindecator oferindu-va un sejur relaxant!
Pe langa serviciile de cazare Pensiunea Diva ofera turistilor:
- parcare proprie gratis,
- restaurant cu bucatarie traditionala si internationala (bio),
foisor in aer liber cu gratar,
- terasa,
- protap, mancare la ceaun,
- loc de joaca pentru copii amenajat cu tobogan, scranciob,
- posibilitate organizare conferinte (40 locuri),
masa ping-pong,
- acces la padure.
Ce mai poti vizita prin zona in Suceava nu poti sa nu vizitezi cetatea de scaun (ridicata de Petru Musat I la sf sec XIV si apoi consolidata de Stefan cel Mare care i-a adus gloria si renumele bine cunoscut in istorie) alaturi de care se afla un muzeu al satului, Manastirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava (unde salasluiesc si moastele sfantului, intr-o frumoasa racla), Muzeul de Istorie al Bucovinei, Casa memoriala „Simion Florea Marian” . La circa 15 km de Suceava se afla Manastirea Patrauti (ridicata de Stefan cel Mare, altadata manastire de maici si loc in care erau ingrijiti ostenii raniti in razboaie) si Manastirea Dragomirna, terminata in anul 1609 fiind cea mai inalta biserica de manastire din tara (42 m). De la noi in drum spre Radauti poti vizita Biserica Arbore (ridicata de Luca Arbore – sfetnicul lui Petru Rares in probleme de razboi – monument unesco). Se porneste spre Marginea recunoscuta pe plan mondial pentru pastrarea si perpetuarea într-o forma autentica a stravechilor îndeletniciri din epoca bronzului (sec. V – V I ), de confectionare a vaselor de lut, asa numita ceramica neagra. Din Campulung este imposibil sa nu observi Muntele Rarau care te cheama sa urci la Pietrele Doamnei si sa-ti povesteasca legenda lor, Muzeul Arta Lemnului, unic in tara, o adevarata enciclopedie a acestei arte de prelucrare a lemnului, “Colectia etnografica Ion Gramada” si “Colectia de linguri” a profesorului Ion Tugui. La Cacica intalnim o biserica catolica construita la inceputul secolului trecut de catre comunitatea polona. Lacasul de cult, de o frumusete deosebita, fost declarat Basilica Minor cu prilejul vizitei Papei Ioan Paul al II –lea, ceea ce o face unica in sud – estul Europei, mina de extractie a sarii, ce dateaza de la 1791, acum oferita spre vizitare. Sapat in masivul de sare la circa 33 m adancime, se pot vizita capela Sf. Varvara, lacul de saramura, sala de dans folosita in trecut pentru organizarea balurilor, la unul dintre aceste baluri fiind invitat si Regele Carol, cand Bucovina inca se afla sub administratia austro-ungara.
Va asteptam cu mult drag!(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less
Copiii:
Acceptăm copii de toate vârstele. Copiii până la vârsta de 13 ani (inclusiv) beneficiază de cazare în schimbul unui tarif de 60 ron/noapte. Copiii peste 14 ani (inclusiv) sunt considerați adulți.
Mesele:
Tarifele includ doar cazare. Mic dejun opțional : 30 RON/persoană Prânz opțional: 45 RON/persoană Cină opțională: 45 RON/persoană
Metode de plată acceptate: numerar, card, transfer bancar, vouchere, carduri de vacanță. Avans la rezervări: da, returnabil dacă rezervarea este anulată cu 20 zile înainte.