Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Casa Vișan din Tuzla

Tuzla, str. Frunzelor, nr. 1c -
Nota 10.0 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Diaconu Costel din Slatina
nota: 10
schedule 31.08.2023
Recomand cu încredere, condițiile sunt foarte bune. Proprietarul este foarte primitor, sociabil și o familie deosebită. Sunt foarte mulțumit. Camera este spațioasă, grătar în curte, loc de joacă pentru copii mici, liniște seara, prețul este avantajos, curățenie, etc. Proprietatea se află în Tuzla.
   Laura din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 24.08.2022
Camera foarte curata, spatiul comun unde se poate gati arata foarte bine si curat, gazde primitoare si preocupate sa ajung cu bine acasa. M-am odihnit foarte bine, am primit toate informatiile despre cum sa ajung la plaja, in centrul orasului, etc. Recomand cu drag aceasta locatie.
   Neacșu Vlad din Brașov
nota: 10
schedule 19.08.2022
Locul perfect pentru un concediu liniștit. Gazdele au fost primitoare și foarte atente, camerele curate, am avut loc de joaca pentru copii, utilități complete. Au o bucătărie de vară care face toți banii. Am avut un sejur liniștit și recomandam celor care vor un concediu plăcut împreună cu familia și mai ales daca ai copii.
   Alina din Iasi
nota: 9.5
schedule 13.08.2022
Am petrecut un sejur frumos si multumim gazdelor prietenoase, comunicative si mereu atente la nevoile noastre. Camere curate, cu baie proprie, apa calda la discretie, bucatarie functionala afara, pe o terasa spatioasa. Plaja din Tuzla e minunata, linistita, marea turcoaz ca de poveste, apa nu e adanca pe o portiune destul de intinsa, perfecta pentru familii cu copii mici. Vom reveni cu drag la Tuzla!
   Gabriela din Targoviste
nota: 10
schedule 13.08.2022
Aici am gasit tot ceea ce ne-am dorit: curatenie impecabila, o veranda racoroasa, cu toate dotarile necesare, unde se poate servi masa, gazde tinere si atente la detalii.
Am remarcat chiar si un dozator de apa.
Pe plaja se poate ajunge cu masina, in aprox. 5 minute, pe un drum neasfaltat.
De la proprietari am inteles ca mai exista un drum relativ ok, care se poate parcurge pe jos, in aprox. o jumatate de ora. Multumim oameni frumosi!
Sunteti niste gazde minunate!
   Chirita Rodica din București
nota: 10
schedule 11.08.2022
Locație deosebită, liniște, aer curat. Camere elegante, cu un confort deosebit. Au baie proprie, cu apă rece si caldă non stop, televizor în cameră, prosoape la baie, curățenie, lenjerie curată. Terasă cu mese și bucătărie cu toate dotările, frigider, cuptor cu microunde. Gazde deosebite, amabile și sociabile. Aproape de centru, Lidl, farmacie etc. Va recomand cu încredere locația. Nota 10.
   Mirabela Popescu din Brasov
nota: 10
schedule 11.08.2022
Am petrecut un sejur minunat la casa Vișan. O gazda foarte primitoare și amabila. Am ocupat toate cele 3 camere, ne-am simțit că la noi acasă. Camerele foarte curate, bai in fiecare camera, apa calda, wifi, tv, terasa, loc de parcare, loc de grătar, loc de joaca ptr copii. Plaja f frumoasa. Vom reveni cu mult drag.
   Lazar Catalina din Movila Banului
nota: 10
schedule 10.08.2022
O locatie situata intr-un sat linistit, camera eleganta, foarte curata, mobilier de calitate, nou, decorațiuni specifice zonei, locatia dispune de frigider, aragaz, cuptor cu micounde si masina de spalat. Plaja este linistita, perfecta pentru copii.
Gazda primitoare si amabila. Felicitari! Recomand cu mare drag!
   Marilena Ani din Galati
nota: 10
schedule 08.08.2022
Am petrecut un sejur minunat la casa Visan din Tuzla. Camerele sunt confortabile. Foarte curate, bine aerisite. Răcoroase. Au baie proprie. Cu apa foarte fierbinte non stop. Gazdele sunt foarte primitoare și sociabile. Plaja frumoasa și liniștită. Apa marii are culoarea smaraldului. O sa venim și anul viitor.
   Ana Maria din București
nota: 10
schedule 06.08.2022
Am petrecut o vacanta de vis la casa Vișan în Tuzla. Gazda a fost foarte primitoare și m-a făcut sa ma simt ca acasă. Camera curata, baie la camera, toate utilitățile, plus wi-fi, terasa spațioasă, unde este amenajata bucătăria, se poate găti in condiții excelente. Curte, grătar și verdeață. Plaja Tuzla este mirifica, fără aglomerație, fără muzica la maxim, se poate lua masa la cherhana. Dacă doriți sa evitați stațiunile super aglomerate și preferați o vacanta linistita, în care sa va bucurați de natura, recomand Tuzla. Dacă doriți condiții excelente la preturi foarte accesibile, recomand casa Vișan.
   Ciubotariu Madalina din Iasi
nota: 10
schedule 04.08.2022
Recomand cu caldura! Gazdele minunate, niste oameni foarte calmi si prietenosi (doamna i-a oferit baietelului nostru doua jucarii la plecare - ceea ce nu intalnesti prea des), camerele foarte curate, nu avem nimic de reprosat, totul a fost perfect. Vom reveni cu cel mai mare drag!
   Solomon Mihai din Bacau
nota: 10
schedule 04.08.2022
Am fost primiți cu multa căldura de casa Vișan. In apropiere este magazin La doi pași. Camerele foarte curate, cu tot ce trebuie in ele, terasa foarte răcoroasă, loc de joaca, loc de parcare, loc de grătar. Plaja foarte frumoasa. Data viitoare vom reveni cu drag.
   Alexandru Ardeleanu din București
nota: 10
schedule 04.08.2022
Am petrecut un concediu foarte frumos și liniștit la casa Vișan. Niste gazde primitoare, am avut toate condițiile. Camerele foarte curate, cu tot ce trebuie in ele, in primul rand că au baie proprie, tv, wifi, apa calda, terasa foarte răcoroasă, loc de grătar, loc de parcare și mai ales loc de joaca ptr copii. Data viitoare când vom reveni, vom alege din nou casa Vișan.
   Carmen Nicoleta din Arad
nota: 10
schedule 17.07.2022
Recomand cu drag. La 5 minute de mare, liniste, curatenie, o plaja cu un peisaj de vis, curat, liniste, curte frumoasa cu gratar, loc de joaca pentru copii, magazin la 2 pasi aproape, deci in concluzie, e foarte bine, nu veti regreta, noi ne vom antoarce cu drag.
   Sorina Batu din Sanmihaiul Român
nota: 10
schedule 19.06.2022
Deci eu un concediu mai fain și mai odihnitor că la casa Vișan nu am avut niciodată. Camera cu baie extraordinar de curata. Terasa superbă cu loc de luat masa și pregătit masa... au chiar tot ce trebuie și te fac sa te simți că acasă. Despre cei 2 le mulțumesc că mi-au ieșit în cale și că m-au găzduit în căsuța lor. Va iubesc oameni dragi ai sufletului meu!♥️
Răspunsul unității:
Mulțumesc foarte frumos ptr cuvintele minunate.va mai așteptăm pe la noi ❤️
   Rebeca Caracostea din Tuzla
nota: 10
schedule 12.05.2022
Recomand cu drag și încredere casa Vișan. O gazda primitoare, curățenie, liniște, fiecare camera are baia ei proprie, loc de joaca ptr copii. Este o zonă liniștită, o sa revenim cu mare drag. Ptr cei care vor liniște, plaja sălbatică din Tuzla este tot ce trebuie.
   Valerica Caracostea din Tuzla
nota: 10
schedule 09.05.2022
O locație super, merita toți banii, recomand cu incredere, gazda super ok, loc de joaca pt copii, curatenie, liniște, relax, confort, oferă toate condițiile necesare pt un sejur perfect pentru toate categoriile de vârsta. Recomand cu drag aceasta locație.
CONTACT
Marinela
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Marinela
Telefon: 0745 703 818
WhatsApp