Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Izvorul Rece din Polovragi

Polovragi, str. Bisericii, nr. 19 -
la aproximativ 7.4 km de centrul localității Peștera Muierilor
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Larisa din Slobozia
nota: 10
schedule 15.08.2023
Am intalnit oameni minunati, gazde care fac orice pentru ca fiecare turist sa se simta bine. Camere foarte curate, servire ireprosabila, cu produse sanatoase produse in propria gospodarie, Intr-un cuvant, oameni si conditii de cazare excelente, care te fac sa iti doresti neaparat sa revii. Cu siguranta, vom reveni pentru ca oameni deosebiti precum cei de aici foarte rar gasesti.
   Alexandra P. din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.08.2023
In primul rand, proprietarii sunt foarte ospitalieri si atenti. In al doilea rand, cabana din lemn este spatioasa, foarte curata si dotata cu tot ce ai nevoie. In al treilea rand, mancarea este gustoasa, proaspata, iar majoritatea produselor sunt din gospodaria dansilor. Recomand, cu caldura, noi sigur vom reveni! Nota 10 cu felicitari!
   Iulian Bece din Municipiul București
nota: 10
schedule 18.08.2022
Conditiile pe care le-am gasit la pensiune ne-au depasit asteptarile. Totul nou, foarte curat si ingrijit. Gazdele extrem de amabile.Mmancarea, cu care ne-au răsfățat, a fost de cea mai înaltă calitate. Spațiul amenajat atât la interior cât și la exterior, f.f. bine realizat.
Recomand cu caldura pensiunea.
   Ciobanu Nelica din Iasi
nota: 10
schedule 14.07.2022
Am avut placerea sa intalnim gazde de nota 20, deosebit de atente si ospitaliere, servirea fiind impecabila, rasfat culinar pe masura, iar in ceea ce priveste cazarea, pot spune ca am gasit exact ce ne doream: curatenie impecabila, liniste, paturi extrem de confortabile, camere spatioase, priveliste de vis.
In imprejurimi sunt obiective turistice foarte aproape: pestera Polovragi, pestera Muierilor, Transalpina unde ne-a fost recomandat sa mergem la stana Stefanu.
O experienta si o vacanta de vis!
Nu ratati cabana Izvorul rece!!!
   Adriana din Popești Leordeni
nota: 10
schedule 11.09.2021
Cabana de lemn, cu dotări moderne, design rustic, ideală pentru familii cu copii. Cabana dispune de mult teren in jurul acesteia pentru diverse activități în aer liber (leagăne, tobogan, hamace, trambulina).

Există la pensiune și un iaz cu pești, un ponei, pădurea foarte aproape. Totul indeamnă la bună dispoziție și relaxare. Gazdele foarte sociabile. Mâncare bună.
   Adriana din
nota: 10
schedule 09.09.2021
Cabana de lemn, camere spatioase, aerisite, decorate rustic. Padurea, iazul cu pesti si poneiul asigura un sejur de poveste.

Gazde primitoare. Mancare foarte buna, gatita de gazda, la preturi decente. Se poate organiza foc de tabara. Pentru familii cu copii.
   Constantin Mușat din Campina
nota: 10
schedule 22.07.2021
N primul rand, gazdele sunt extrem de primitoare. Îți oferă tot ce ai nevoie. Nu au servire tip restaurant, dar, la cerere îți oferă orice masa. Mâncarea este 90% din gospodăria proprie. Locația este un colt de rai. Un râu trece pe lângă pensiune, se poate manca afara, într-un foișor. Cu adevărat omul sfințește locul. Camerele sunt aerisite, curate și amenajate în stil rustic. Aici parca timpul sta în loc.
   Adi din Craiova
nota: 10
schedule 09.05.2021
Construcție noua, peisaj excelent, gazde primitoare la preturi decende. Mâncarea este gătită cu produse din ferma proprie și este delicioasa. Posibilități de drumeții în zona pe trasee cu grad de risc mic. Excelent pentru familii cu copii. Gazdele îți oferă confort, liniște și discreție maxima. Ei nu locuiesc în cabana, este doar pentru turiști.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Oana Cionoiu
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Oana Cionoiu
Telefon: 0755 958 203
WhatsApp