Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Indus din Ocna Sibiului grade grade grade grade

Ocna Sibiului, sat Ocna Sibiului, str. Mihai Eminescu, nr. 2 -
la aproximativ 17.6 km de centrul localității Sibiu
Nota 9.4 / 8 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.67
insert_emoticon Servicii:9.67
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:8.67
monetization_on Prețuri:9
location_on Localizare:9.67


Adaugă recenzie
   Buciuman Alexandru din Brasov
nota: 8.33
schedule 11.07.2023
Un grup de 9 pensionari am petrecut catea zile la pensiunea-hotel Indus.
Aprecieri: curatenie=foarte buna, masa=buna, imprejurimi pentru plimbari si turism=foarte bune, ambianta si personal=foarte bine, administratie=proasta.
Explicatie pentru inconfort: camerele cu fereasta de mansarda. La aceste camere se poate face aerisirea numai prin fereasta care se afla la mai mult de 2,5 m inaltime. Doar urcand pe scaun sau birou, cu efort si obiecte ajutatoare. Explicabil ca, prin fereasta deschisa, s-a inundat camera. Deranjant si pentru client, si pentru administratie. Reprosul reprezentantului adminstrativ (“asa faceti si acasa, lasati fereastra deschisa”) este impropriu si jignitor. Acasa nu punem ferestre de mansarda care nu permit aerisire, care nu au protectie si nici posibilitate de actionare de jos. Pacat de investitie si de efortul personalului.
   Elena Surdu din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.06.2023
O pensiune excelenta! Camere mari, spatioase, dotate cu strictul necesar. Terasa frumos amenajata, foisor, bar, loc de joaca pentru copii (groapa cu nisip si accesorii de joaca). Mancare foarte buna, nu miroase a cantina in restaurant, ceea ce mi-a placut foarte mult. Singurul lucru care m-a deranjat a fost lipsa tavilor pentru servire. Trebuia sa fac drum, de cateva ori, de la locul unde erau produsele pana la masa. In rest totul a fost foarte bine, daca am avut nevoie de ceva si am cerut personalului, s-a rezolvat. Cu siguranta daca voi mai ajunge la Ocna Sibiului ma voi caza tot la aceasta pensiune. O recomanda cu foarte mare incredere!
   Gabriela din Deva
nota: 10
schedule 22.04.2023
Locatia perfecta pentru familia mea! Totul la superlativ, cu siguranta, vom reveni. Camere curate, lenjerie immaculata. Micul dejun a fost mai mult decât suficient. Va mulțumim mult. Gazda de nota +10, foarte amabila. Abia asteptam sa revenim din nou.
   Sabina din Brasov
nota: 10
schedule 15.03.2023
Totul este un plus, pornind de la poziția locației, continuând cu mobilierul de calitate din camere, curățenia si camerele foarte spațioase, amabilitatea deosebită a gazdei, modul de servire a personalului și, nu în ultimul rând, meniul diversificat și mereu proaspăt. Mic dejun foarte bun, cu o îmbinare armonioasă între produsele reci și cele gătite, totul foarte proaspăt! Un mare plus, exista parcare la proprietate direct in curtea pensiunii. Recomand cu mare încredere! Cu siguranța, vom reveni, cu mare drag, la pensiunea Indus.
   Ana Maria din Brasov
nota: 10
schedule 13.03.2023
Locatie frumoasa si curata, personal foarte amabil. Este foarte aproape de lacuri. Micul dejun variat. Camerele spatioase si luminoase. Mancarea restaurantului foarte buna. Recomand! Cu siguranta, vom reveni si in verile urmatoare. Totul a fost de nota 10!!
   Vasilica din Brasov
nota: 10
schedule 13.03.2023
Am fost foarte mulțumit. Pensiunea este situata într-o zona foarte buna, foarte aproape de lacuri-aprox. 5 minute de mers pe jos ceea ce este un mare avantaj.
Camera foarte curată, spațioasă și răcoroasă. Gazdele foarte primitoare și atente la toate detalile. Micul dejun foarte bun, diversificat, zilnic cu preparate noi (nici nu am reușit să le gustăm pe toate). Mâncarea foarte gustoasa, porții mari. Personal atent, prompt și serviabil. Posibilitatea de masă pentru prânz și seară, preparate specifice zonei gătite cu gust și prezentate cu rafinament. Are parcare la proprietate, fix in curtea pensiunii. Recomand cu mare incredere! Abia astept sa revenim!
   Mariana Diaconeasa din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.08.2022
Am avut privilegiul de a descoperi pensiunea Indus, am fost cazati intr-o frumoasa camera tripla. Camera mare, spatioasa, curata! Proprietarii sunt niste oameni extraordinari, sunt tineri de viitor, cu suflet si chip frumos!
Recomand cu tot dragul pensiunea cu restaurantul ei, unde e o minune de baiat (Bogdan) si servire rapida si ireprosabila, te face sa nu mai pleci!
   Ungureanu Iuliana din Pitești
nota: 10
schedule 13.08.2021
Camera tripla cu baie foarte mare, atat ca nu am avut balcon, dar am știut de la început acest aspect.

Mic dejun bufet suedez foarte bun. La restaurant mâncarea foarte bună, preturile accesibile! Lacurile foarte aproape de pensiune la circa 300 m, 10 min de mers pe jos.
CONTACT
Receptie
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Receptie
Telefon: 0755 778 887
WhatsApp