Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea View din Cluj Napoca grade grade grade grade

Cluj Napoca, str. Făgetului, nr. 3A -
   Andreea din Oradea
nota: 10
schedule 19.02.2023
Recomand, cu drag, aceasta pensiune, cu siguranta, o sa revenim de fiecare data cand o sa avem ocazia! Totul este la superlativ! Gazda foarte draguta si amabila, curatenie impecabila, facilitati excelente! Spatiu verde frumos amenajat, terasa excelenta!
   Ioan din Huedin
nota: 10
schedule 24.11.2022
Recomand cu placere! Locatie foarte frumoasa, curatenie impecabila, pat foarte confortabil. Desi afara a fost foarte frig, in interior temperatura era de 24-25 grade, putand fi modificata de catre noi! Parcare interioara! Locatie foarte aproape de statia de autobuz, a fost foarte usor si simplu sa ajungem in centru cu autobuzul! Gazdele foarte sociabile, prietenoase!
   Vali din Cluj-napoca
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 17.10.2022.
Este o pensiune modernă, recent deschisă, foarte frumoasă, cu toate dotările necesare. Camerele sunt spațioase, curate, amenajate cu bun gust, cu balcon de unde poți admira un peisaj deosebit. Baie proprie, seif in camera, mini frigider, acces la wi-fi în toată pensiunea. In curte sunt locurile de parcare si o terasă mare unde poți liniștit să-ți servești cafeaua. Gazdele minunate, sunt oricând disponibile să-ți sară in ajutor! Nota 10*
CONTACT
Ioana
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ioana
Telefon: 0790 000 141
WhatsApp
Apel/SMS