Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Roua Dimineții din Rucăr grade grade grade

Rucăr, sat Rucăr, str. Mitică Anastasescu, nr. 20 -
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.75


Adaugă recenzie
   Nistor Cristian Andrei din Giurgiu
nota: 10
schedule 07.04.2024
Locatia este amplasata intr-un loc mirific, amenajata cu bun gust, curata si cu gazede primitoare dar in acelasi timp si discrete. Mancare foarte buna, ca la mama acasa, cu produse de calitate si atat cat trebuie. Aer curat, liniste si peisaj de poveste...
   Sandoi din Doru
nota: 10
schedule 06.02.2024
Pensiunea este aflata intr-o zona retrasa, departe de zgomotul cotidian, inconjurata de pasiuni si cu o priveliste mirifica. Gazdele sunt extraordinare si aici gasiti confortul dorit, camerele sunt foarte curate. Parcare generoasa. Recomand cu caldura!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ionut Godeanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.01.2024
Am fost de doua ori la aceasta pensiune si in mod cert voi mai merge. As incepe cu gazdele care te fac sa te simti perfect, au un simt al umorului incredibil, bun simt, tonici, nu deranjeaza, dar in permanenta sa te faca sa te simti bine! Revenind la pensiune, totul impecabil, curatenie de nota 10, confort, vedere panoramica, un foisor mare unde poti servi diminetile cafeaua, liniste, aer curat. Multumesc gazdelor, Bianca si Bogdan pentru tot!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos!
   Mariana din Pitesti
nota: 9.83
schedule 15.01.2024
Situata in comuna Rucar, pensiunea Roua diminetii este o locatie ce ofera spre cazare sapte camere spatioase, extrem de confortabile dotate cu baie proprie, incalzire in pardoseala, camera de zi spatiosa, bucatarie complet utilata, peisaj de vis. Locație excelenta pentru relaxare în mijlocul naturii. Pensiunea mai oferă parcare proprie, rețea wifi. Curățenie impecabila, gazde primitoare. Recomand!
Răspunsul unității:
Multumim mult! Si va mai asteptam!
CONTACT
Avram Bianca & Bogdan
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Avram Bianca & Bogdan
Telefon: 0744 756 954
Apel
WhatsApp