Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Elis din Orșova

Orșova, str. Gratca, nr. 97 -
Nota 10.0 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Othilia din Craiova
nota: 10
schedule 31.08.2024
Locație superbă, pe malul Dunării, cu toate facilitățile.
Camere dotate modern, curtea este un adevărat parc natural, cu tot felul de specii de arbori de peste o suta de ani, despre care proprietarii vorbesc foarte frumos, fiecare cu povestea lui,
livadă de meri, tot felul de fructe, pentru fiecare sezon! Pontoane, foișoare, zone de relaxare cu băncuțe răzlete printre arborii imenși, într-un peisaj de vis! Pescuit la ponton. E
un adevărat resort, revenim cu plăcere oricând!
   Raul din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.08.2024
Pentru cei care își doresc liniște si odihna in perioada vacanței, locația este minunata! Localizat într-o zona liniștită, parcare in curte, grădină superba, cu diferite zone de relaxare. Camere curate, bucătărie exterioară cu tot ce este necesar. Ne-am simțit foarte bine și, cu siguranță, vom reveni!
poze recenzie
   Ioana din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 17.08.2024
Pensiunea este amplasată pe malul Dunării, un loc minunat cu oameni minunați, peisaje de vis, ca in povești. Gazdele foarte atente și primitoare, camerele curate cu vedere spre Dunăre si balcon. Recomand cu toată încrederea!
poze recenzie
   Marinescu Dan din Slatina
nota: 10
schedule 13.08.2024
Totul a fost super! Ne-am simtit foarte bine. Propritarii sunt extraordinari. Grătarul din curte, cu tot ce trebuie. Piscina pentru copii, iar locatia cabanei e de senzatie! Plimbarea pe Dunare cu oamenii recomandati a fost fabuloasa! O locatie minunată, unde te poti bucura de aer curat, un peisaj superb si o mancare buna! Recomand!
   Danut din Slatina
nota: 10
schedule 11.08.2024
Superb! Relaxare, o oaza de liniște!
Gazdele sunt deosebite. Locul este minunat.
Oameni primitori, locație deosebita, liniște, peisaj deosebit, recomand. Gazde primitoare și atente, locație bună, potrivită atât pentru relaxare în mijlocul naturii cât și pentru distracție, datorită împrejmuirii cu brăduți care oferă un aer intim cabanei. Proprietate este aflata in orașul Orsova, astfel încât aprovizionarea cu produse de orice fel nu este o problema.
   Nicoleta din Osorhei
nota: 10
schedule 09.08.2024
Locație de vis, dotată cu bucătărie de vară utilata cu grătar, frigider, aragaz, microunde, vesela, etc. Camere curate. Loc bun de pescuit. Loc linistit și relaxant. Este aproape de vasele de croaziera și de magazine. Gazde primitoare și prietenoase. Recomand cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Constantin din București
nota: 10
schedule 05.08.2024
Desi am stat doar o noapte, ne-am simțit foarte bine. Super personal, doi oameni foarte primitori, curte foarte mare și frumoasa, loc de parcare, cazare decenta, aproape de centrul Orsovei.
CONTACT
Cita Elis Violeta
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cita Elis Violeta
Telefon: 0768 747 900
Apel
WhatsApp